2-daagse Training

In 2014 kreeg Agile werken met Scrum echt momentum in de Marketing en Communicatie. Zorg dat je aangesloten blijft en volg de training Agile voor marketing & communicatieprojecten. Als je wil sluit je af met een examen zodat je je kunt positioneren als gecertificeerd Agile Foundation marketeer of communicatiedeskundige.

Agile projectmanagement is een flexibele methode om projecten te managen. Agile kenmerkt zich door oplossingen te leveren waarbij de klant zo snel mogelijk waarde kan halen uit de oplossing en dus niet hoeft te wachten tot het volledige product is opgeleverd.

Onder de paraplu van Agile methodieken hangt Scrum. Zoals Betteke van Ruler heeft laten zien, kan Scrum ingezet worden voor projecten maar ook om een gestructureerde werkwijze aan te nemen met het marketing & communicatieteam, en zo een alternatief te bieden voor het werken volgens een jaarplan.

De training biedt je uitgebreide kennis van de Agile filosofie, de Scrum methodiek, het lifecycle proces en het relevante begrippenkader.

Bovendien maak je je via breakouts de benodigde vaardigheden eigen. Hoe maak je een goede planning, hoe zorg je voor echt betrokken opdrachtgevers, wat te doen als de organisatie halverwege het project nieuwe wensen en eisen formuleert?

Je verlaat de training met een heel scala aan nieuwe technieken en een enorme zin om deze toe te gaan passen in de praktijk. Met een andere aanpak bereik je andere resultaten!

Programma

De tweedaagse training richt zich specifiek op marketeers en communicatieprofessionals. Trainer is Mariëlle Roozemond.

Agile Foundation examen

De training bereidt je grotendeels voor op het examen Agile Foundation. Je kennis over Agile Project Management wordt getest door middel van 60 meerkeuzevragen. Het is een gesloten-boek-examen waarbij je 42 van de 60 van de vragen goed moet beantwoorden om je te certificeren. Het examen is in het Engels. De training kan als je wil worden afgesloten met dit examen.

Data, locatie en kosten:

Voorjaar 2019
Maandag 8 en 15 april, Utrecht

Najaar 2019
NTB

Locaties: Rotterdam/Utrecht (Nederland) en Antwerpen/Leuven (België)

Investering: €1200 (excl. BTW, incl. naslagwerk en lunch)

Agile Foundation examen €175 (kosten worden apart in rekening gebracht door Agile Consortium)

De training wordt ook in-company aangeboden.

Vragen?

Voor vragen kan je contact opnemen met Mariëlle Roozemond: +31 652 689 636.

Inschrijven: 

Stuur een mail naar info@agilecommunicatie.nl met je naam en adresgegevens. Er wordt dan binnen twee werkdagen contact opgenomen voor een telefonische intake.