Opdrachtgevers

Een greep uit organisaties waar afgelopen jaren is gecoacht en/of getraind

Onze klanten over Agile Communicatie

 • "Mariëlle wist de deelnemers van haar training uit te dagen en actief mee te laten doen middels afwisselende werkvormen. Een prettige ervaring, waarin ik de theorie meteen op de werkvloer kon toepassen en mijn opgedane kennis kon delen met collega's (dank daarvoor). De verschillende werkachtergronden van de deelnemers zorgden voor het uitwisselen van leerzame ervaringen en creëerde voor mij toegevoegde waarde naast de theoretische uitleg. Mariëlle speelde goed in op de groep en de vragen die werden gesteld. Zij bood tussentijds goede handvatten om je voor te bereiden op het examen. Mijn verwachtingen vooraf aan de Agile training zijn waar gemaakt."
  Nadira ElajiNadira ElajiProject leader ICTU
 • n de Agile MarCom Advanced training gaat het niet meer over de agile principes en rituelen, maar over hoe je als MarCom professional waarde kunt toevoegen al vroeg in agile trajecten. Hiervoor passeren een scala aan tools en technieken de revue die je op prettige, interactieve, wijze worden bijgebracht door topcoach en -trainer Marielle. Deze training geeft je de toolkit en het begrip om al vroeg in interdisciplinaire agile teams ook als MarCom professional van toegevoegde waarde te zijn, zij het als communicatie professional, strategisch marketeer of online marketeer.
  Roald TichelaarRoald TichelaarOndernemer
 • Bij Marielle heb ik de training Agile Marcom foundation gevolgd en ook heeft ze me geholpen bij het voorbereiden op het scrummaster examen. Haar enthousiasme heeft er mede voor gezorgd dat ik me verder ontwikkeld heb in Agile/SCRUM. Zij kan agile heel mooi vertalen naar hoe dat bij een Marketing Communicatieafdeling toegepast kan worden. Agile werken is een uitdaging wanneer crisiscommunicatie bijna dagelijkse kost is. Zij maakt het mogelijk en het agile werken ook (in complexe omgevingen) heel leuk!
  Joyce DatemaJoyce DatemaIT Communicatie expert
 • Marielle is een vakvrouw met een brede en gedegen vakkennis. Zij heeft ons de principes van Agile Scrum laten zien én ervaren met interactieve games, opdrachten en actuele voorbeelden uit de praktijk. Agile Scrum wordt in deze training ook in een breder organisatieperspectief ingebed. Leuke en waardevolle training; goed toepasbaar en haar enthousiasme werkt aanstekelijk!
  Juul CouperusJuul CouperusCommunicatieadviseur KNMI